Sony Xperia Tipo Dual

Sony Xperia Tipo Dual

Sony blijft de succesvolle Xperia lijn uitbreiden met toestellen van goede kwaliteit. De Sony Xperia Tipo Dual is één van deze toestellen en de tweelingbroer van de 'gewone' Xperia Tipo. Zoals de naam al zegt is het een toestel waarin twee simkaarten kunnen. Deze zijn tegelijkertijd werkzaam en zo bent u op twee nummer tegelijk bereikbaar. Dit kan erg handig zijn als u werk en privé wilt combineren, u heeft zo alle nummers altijd bij de hand en bent ook voor iedereen altijd bereikbaar. De telefoon is dus uitermate geschikt om uw contacten te kunnen onderhouden maar biedt u ook allerlei vormen tot vermaak op de momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Besturing
De besturing van de Sony Xperia Tipo Dual verloopt via het 3.2 inch touchscreen. Dit scherm reageert goed op uw aanrakingen dankzij multitouch voor 2 vingers. De navigatie door de telefoon verloopt zo snel en eenvoudig. De telefoon draait op het Android 4.0 systeem, hiermee kunt u allerlei applicaties downloaden en uw toestel hiermee uitbreiden. U kunt handige toepassingen downloaden of allerlei leuke spelletjes. Vrijwel alles dat u kunt bedenken of mogelijk! Zo creëert u de ideale telefoon voor u persoonlijk waarvan u ontzettend zult genieten!

Mobiel internet
De Sony Xperia Tipo Dual is een telefoon waarmee u uw contacten op meerdere manieren kunt onderhouden. Deze mogelijkheden zijn met de jaren erg toegenomen en zeker sinds mobiel internet mogelijk is. U kunt nu e-mailen waar en wanneer u wilt en alle mogelijke sites bekijken op elk moment. Van uw Facebook en Twitter account kunt u nu optimaal gebruik maken. Maak een foto met de camera waarover het toestel beschikt en zet deze snel en simpel online zodat uw vrienden en familie met u mee kunnen genieten!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden